El passat diumenge, dia 25 d’abril, es va dur a terme, en el Camp Municipal de Tir de Fona de Sant Lluís, una trobada entre els foners de la Unió Excursionista de Menorca (UEM) i el Club Femení Vòlei Alaior, emmarcat dins les activitats lúdiques incloses dins el projecte l’Esport en Edat Escolar, que promou el Consell Insular de Menorca.

Amb un ambient entusiasta els foners Tony Astley, Miquel Plomer, Joana Llabrés i Vicent Olives van compartir coneixements històrics i tàctics del Tir de Fona.

Per evitar ensurts, les pràctiques es van realitzar amb pilotes de tennis i aprofitant que un dels foners és anglès, part de les explicacions es van fer en aquesta llengua.

Així doncs, d’una manera lúdica les participants també van poder reforçar els coneixements que tenen d’aquest idioma.

S’ha de remarcar que per primera vegada un jovenet foner de 9 anys va exercir de mestre, explicant a les esportistes com agafar i llançar amb la fona.

Gran satisfacció també per part de la monitora del Club Vòlei Alaior, na Maribel Caules, la qual juntament amb el seu equip va participar en una petita competició d’equilibri, destresa i punteria amb el llançament de pilota.

El premi valia la pena… 2 llançaments de pedra.

Des de l’UEM agraïm la visita del Club Vòlei Alaior.

Repetim?